За литературния алманах


ПРИЯТЕЛИ, ЗДРАВЕЙТЕ  И  ДОБРЕ  ДОШЛИ!

Този  „Електронен  Алманах“  е създаден с цел да представи  творчеството на български и световни писатели, поети, философи и представители на изкуството от древността до днешно време. Тук читателят може да се запознае  с  биографичните данни на съответните автори  и  техните    произведения.

Желая Ви приятно посещение и четене!

За мен ще бъде удоволствие не само да обсъждате публикациите, но и да участвате редом с мен, да направим този електронен алманах  богат  на произведения, статии, анализи  и библиографска информация.

Целта на публикуваните произведения, литературни статии, анализи и други в това уеб пространство да бъдат в полза не само на любителите на литературата, но и на ученици и студенти.


***  ЗАБРАНЯВАМ  НА БЪДЕЩИТЕ СЪТРУДНИЦИ В АЛМАНАХА ДА  КОРИГИРАТ   ПРОИЗВЕДЕНИЯТА  НА ДРУГИ  АВТОРИ  БЕЗ  ЗНАНИЕТО  И  РАЗРЕШЕНИЕТО  НА  МОДЕРАТОРА И АДМИНИСТРАТОРА.

БИХ ДОПЪЛНИЛ, ЧЕ ТАЗИ  УЕБ-СТРАНИЦА  ЩЕ  СЪДЪРЖА МНОГО ЛИНКОВЕ  И  ПРЕПРАТКИ,  И  ЩЕ  БЪДЕ   ЕДИН  ВИД  КАТО  ЛИТЕРАТУРЕН  ПОРТАЛ.
БИХ  СЕ  РАДВАЛ  НА  ВАШИ  ПРЕДЛОЖЕНИЯ  И  ИДЕИ,  ДА  СЪЗДАДЕМ  ТОВА  УЕБ  ПРОСТРАНСТВО,  ПРИЯТНО  И  ПОЛЕЗНО  ЧЕТИВО  ЗА  ЛЮБИТЕЛИ  НА  ЛИТЕРАТУРАТА  И  ИЗКУСТВОТО.

Надявам се престоят Ви да бъде приятен и ползотворен!
Ще ми бъде приятно, ако дойдете пак.

*****************************************

При желание да публикувате ваши произведения или на чужди автори било в оригинал или в превод ( желателно е да се посочи чий е превода), е необходимо да се регистрирате, или да изпратите вашите материали на следната е-поща:  e – mail: peniashki@gmail.com

Автори,  желаещи  да участват като сътрудници при списването на Електронния Алманах, могат  ми пишат на горепосочената е-поща. 


Електронният алманах е на електронно издателство фондация „ОИК“ ; издателски код: 978-954-91806


С най-добри пожелания
: Администратор и Модератор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: